A nem érkező válasznak is van üzenete

2013. január 21-én az előzetes személyes találkozás során zajlott megbeszélésünknek megfelelően írásban elküldtem a kérdéseimet Dr. Sziller Istvánnak, a Szent Imre Kórház szülészeti osztályvezető főorvosának.

http://www.gyermekaldas.hu/dulablog/mire-szamithatunk-valtozasok-a-szent-imre-korhaz-szuleszeten/

Ezek a kérdések arra szolgálnak, hogy a válaszok nyomán a várandós anyák pontos és korrekt információkat kaphassanak arról, hogy milyen lehetőségeik vannak és milyen protokoll mentén zajlanak jelenleg ebben a kórházban a szülések.

2013. január 26-án írt válaszlevelében az osztályvezető főorvos ezt a tájékoztatást adta:

“Személyes találkozásunk és a levelében feltett kérdések rávilágítottak arra, hogy ezekről a témákról honlapunkon részletesen tájékoztassuk a hozzánk forduló várandós párokat. Számításaim szerint erre néhány héten belül teljeskörűen sor kerülhet. Munkatársaimmal az ehhez szükséges feladatokat megbeszéltem, a munka elkezdődött.
Amennyiben a részletes ismertetés ellenére maradnának tisztázatlan kérdések, szívesen adok további felvilágosítást.”
 
Azóta pontosan két hónap telt el. Bizonyára még nem készült el a részletes ismertetés.
 
Várjuk. 
 
A dúlák mellett a leendő anyák és apák is egyre többen. Az ő idejük azonban véges, hiszen nekik informált döntés után előbb-utóbb választaniuk kell, hogy milyen szemléletű kórházban szeretnék világra hozni a gyermeküket.
Mi, dúlák pedig fontosnak érezzük, hogy ne pusztán a szülészet felől érkező hírek és szülői tapasztalatok alapján informáljuk az érdeklődőket, bár nagyon fontosnak, hasznosnak és értékesnek tartjuk ezeket a visszajelzéseket.
Amíg azonban nem érkeznek meg a hivatalos válaszok, addig csak ezek alapján tudjuk tájékoztatni a hozzánk fordulókat, és ezek bizony gyökeres változásokról szólnak… 
 
 

  

“A nem érkező válasznak is van üzenete” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólnál a témához? Oszd meg véleményed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.