Hoppál Bori – testtudat oktató

Mindig öröm olyan nőkkel találkozni, akik elhívást éreznek arra, hogy asszonytársaiknak segítséget nyújtsanak, főleg a női létnek egy olyan kiemelten fontos időszakában, mint a várandósság, a szülés és a gyermekágyi időszak.

Emőke munkásságát több mint egy évtizede kísérem figyelemmel. Embersége, hitelessége, szakmaisága már a legelején kimagasló volt, de hosszú évek tapasztalatával és az állandó tovább fejlődés igényével párosulva mára a legmagasabb színvonalat képviseli.

Számomra megtiszteltetés, hogy a kezdetektől meghívott előadója vagyok a dúlaképzéseknek.

A várandós test élettani változásairól hozok ismereteket. Ez a tudás azért lényeges, mert ennek birtokában a dúlák képesek megnyugtató válaszokat adni kismamáiknak az esetlegesen felmerülő testi panaszokra. A várandós test változásai mellett a női test sokféle szépségének, bölcsességének és saját ritmusainak tiszteletéről, a női körök gyógyító hatásáról, a bennünk lakozó női erőről is mesélek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a tárgyi/szakmai tudás mellett egyfajta érzékenység/tudatosság is felébredjen a jelenlévőkben a saját és más nők testi-lelki szükségletei felé és merjenek erre a belső hangra figyelni.

Mindig feltöltődve, jó hangulatban jövök el a tréningről. 🙂 Az otthonos, barátságos helyszín, a meghitt, egymásra figyelős hangulat kiváló közeget teremt az információk mélységében való elsajátításához.

Hoppál Bori – testtudat oktató, a Békés Dúlatréning előadója