Kismama masszázs

kicsinyers-2442

A várandósság hónapjaiban – mint ahogy bizonyára már érzékeled – a testedben óriási változások történnek. A más-állapot minden szervrendszert érint, így pl. a vázizomzatot és a keringési rendszert is.

A növekvő méhed, súlyod és a megváltozott keringés miatt érezhetsz hát-, derék- vagy lábfájdalmat, esetleg éjjelente azt, hogy zsibbadnak a végtagjaid.

De sok szeretettel és finom illatú, jótékony hatású olajokkal várlak akkor is, ha semmilyen tüneted sincs, csak egyszerűen jólesne egy gyengéd, mégis frissítő masszázsban részesülni!

 

 

A kismama masszázs hatásai:

  • Enyhíti vagy oldja a hát -, derék- és lábfájdalmakat.
  • Javítja a gerinctartást.
  • Csökkenti a szervezet kóros folyadék visszatartását.
  • Segíti az ellazulást.
  • Enyhíti a fáradtságot és oldja a stresszt.

Hogyan történik a masszázs?

A kismamamasszázst a földre tett matracon végzem. Az első néhány percben megbeszéljük, hogy hogy hogyan érzed magad, van-e valamilyen panaszod vagy kérésed. A masszázs idején az oldaladon fekve vagy ülve pihensz. Gyengéd mozdulatokkal, jótékony hatású olajokkal segítem a tested ellazulását és felfrissülését úgy, hogy az éppen nem masszírozott testrészeidet puha törölközővel vagy takaróval fedem be.
Ha szeretnéd, a masszázs alatt halk zene szól, de lehetünk teljesen csendben, vagy akár beszélgethetünk is. Ahhoz alkalmazkodom, ami neked a legjobb.

kicsinyers-2438

Fontos tudnod, hogy kismamamasszázst csak a várandósság első trimesztere után, azaz a betöltött 12. héttől végzünk.

Szívesen látlak egy-egy alkalommal is, de ha úgy érzed, hogy a jótékony hatásai miatt rendszeresen jönnél masszázsra, az 5 alkalomra szóló, kedvezőbb árú bérletet ajánlom neked.

Az egy alkalmas, 60 perces masszázs ára: 12 000 Ft
Az 5 alkalmas bérlet ára, amely egyéni szülésfelkészítő beszélgetésre szintén felhasználható: 55 000 Ft

Gyere és tapasztald meg ennek a gyengéd, olajos, thai kismamamasszázsnak a hatásait!